FUNDAMENTALS OF PROFESSIONAL FOOD PREPARATION - A LABORATORY TEXT-WORKBOOK

Por: R$ 1.593,11 Em 4x de: R$ 398,28 No boleto: R$ 1.593,11 Comprar

Avalie:
Produto disponível sob encomenda
Calcule o frete
Pagamento nos cartões
  • 1x de R$ 1.593,11 sem juros
  • 2x de R$ 796,56 sem juros
  • 3x de R$ 531,04 sem juros
  • 4x de R$ 398,28 sem juros

Sinopse

A basic text-workbook for the food preparation lab portion of the ``foodservice fundamentals'' course. Twenty-two compact chapters offer information on cooking procedures and food categories. Features small quantity recipes with simple ingredient, equipment and procedure lists, mise en place (prep) sheet for all recipes, review exercises and glossaries of key terminology with definitions.

Ficha técnica

Código de barras:
9780471595236
Dimensões:
1.00cm x 16.00cm x 23.00cm
Edição:
1ª EDIÇÃO - 1995
Editora:
JOHN WILEY
ISBN:
9780471595236
ISBN13:
9780471595236
Número de páginas:
216
Peso:
241 gramas