FUNDAMENTALS OF PROFESSIONAL FOOD PREPARATION - A LABORATORY TEXT-WORKBOOK
Editora: JOHN WILEY
Por: R$ 1.593,11 Em 4x de: R$ 398,28 No boleto: R$ 1.593,11 Comprar
Produto disponível sob encomenda
Pagamento nos cartões
- 1x de R$ 1.593,11 sem juros
- 2x de R$ 796,56 sem juros
- 3x de R$ 531,04 sem juros
- 4x de R$ 398,28 sem juros
Sinopse
A basic text-workbook for the food preparation lab portion of the ``foodservice fundamentals'' course. Twenty-two compact chapters offer information on cooking procedures and food categories. Features small quantity recipes with simple ingredient, equipment and procedure lists, mise en place (prep) sheet for all recipes, review exercises and glossaries of key terminology with definitions.
Ficha técnica
- Código de barras:
- 9780471595236
- Dimensões:
- 1.00cm x 16.00cm x 23.00cm
- Edição:
- 1ª EDIÇÃO - 1995
- Editora:
- JOHN WILEY
- ISBN:
- 9780471595236
- ISBN13:
- 9780471595236
- Número de páginas:
- 216
- Peso:
- 241 gramas