STABILITY AND SHELF-LIFE OF FOOD, THE
Editora: WOODHEAD PUBLISHING
Por: R$ 2.987,00 Em 4x de: R$ 746,75 No boleto: R$ 2.987,00 Comprar
Produto disponível sob encomenda
Pagamento nos cartões
- 1x de R$ 2.987,00 sem juros
- 2x de R$ 1.493,50 sem juros
- 3x de R$ 995,67 sem juros
- 4x de R$ 746,75 sem juros
Sinopse
The stability and shelf-life of a food product are critical to its success in the market place, yet companies experience considerable difficulties in defining and understanding the factors that influence stability over a desired storage period. This book is a comprehensive guide to understanding and controlling the factors that determine the shelf-life of food products.
Ficha técnica
- Código de barras:
- 9781855735002
- Dimensões:
- 0.00cm x 14.70cm x 23.40cm
- Edição:
- 1ª EDIÇÃO - 2000
- Editora:
- WOODHEAD PUBLISHING
- ISBN:
- 1855735008
- ISBN13:
- 9781855735002
- Número de páginas:
- 340
- Peso:
- 380 gramas