STABILITY AND SHELF-LIFE OF FOOD, THE

Por: R$ 2.987,00 Em 4x de: R$ 746,75 No boleto: R$ 2.987,00 Comprar

Avalie:
Produto disponível sob encomenda
Calcule o frete
Pagamento nos cartões
  • 1x de R$ 2.987,00 sem juros
  • 2x de R$ 1.493,50 sem juros
  • 3x de R$ 995,67 sem juros
  • 4x de R$ 746,75 sem juros

Sinopse

The stability and shelf-life of a food product are critical to its success in the market place, yet companies experience considerable difficulties in defining and understanding the factors that influence stability over a desired storage period. This book is a comprehensive guide to understanding and controlling the factors that determine the shelf-life of food products.

Ficha técnica

Código de barras:
9781855735002
Dimensões:
0.00cm x 14.70cm x 23.40cm
Edição:
1ª EDIÇÃO - 2000
Editora:
WOODHEAD PUBLISHING
ISBN:
1855735008
ISBN13:
9781855735002
Número de páginas:
340
Peso:
380 gramas